BasBQ
Beef en Steak

Rollade van procureur

KevinMB

Sprokkelaar
Berichten
28
Afgelopen weekend nog een stukje procureur gevonden in de vriezer en besloten om er een "rollade" van te maken.
In de tuin hadden we nog pepers, tomaten en kruiden staan dus mooi kunnen gebruiken om de vullen te maken.

Was goed gelukt, maar de volgende keer iets minder knoflook.
1.3kg procureur
Vulling:
Tomaten
Mosterd
Twee teentjes knoflook
Rood pepertje
Half takje rozemarijn
Peper, zout
Takje tijm
IMG_20200828_225913397.jpg

IMG_20200829_162816260_HDR.jpg

IMG_20200829_170433607.jpg
 
Ook leuk om van een procureur te maken. Bedankt voor de tip.
 
ziet er goed uit. Rollade van de bbq is eigenlijk altijd lekker
volgende keer minder knoflook? 2 teentjes vind ik al niet zoveel hoor......... ach, ieder zijn smaak. Als het maar lekker is
 
Lekker!! Ik zie nog even tegen het snijwerk op maar deze ga ik zeker namaken....... dank voor het delen (y)
 
lekekr, snij je zo'n procureur een keer in de lengte door de midden? en daarna weer oprollen?
 
Wat een goed idee! Deze ga ik zeker ook een keer maken
 
ziet er goed uit. Rollade van de bbq is eigenlijk altijd lekker
volgende keer minder knoflook? 2 teentjes vind ik al niet zoveel hoor......... ach, ieder zijn smaak. Als het maar lekker is

Ik heb de rollade een nachtje laten liggen met de kruiden er in. Misschien dat de knoflook daarom sterker was.
 
Het stuk vlees bij mij was ook nog een beetje bevroren. Dat snijd makkelijker, omdat het vlees dan stevig is.

Dat is een goeie tip inderdaad!! Dit gaat de eerstvolgende bestemming worden van m'n volgende Procureur
 
Terug
Bovenaan Onderaan