- Berichten
- 5.285
Ik zag wel eens een lekkere rollade voorbij komen en had nog een kleine en grote bavette in de vriezer liggen, en vandaag de vink van 1,1kg er dan maar aan laten geloven.
Eerst gevlinderd en voorzien van PEZO en lookpoeder, dan de truffeltapenade erop. Gevolgd door spinazie, olijven en geraspte mozerella kaas. Dan nog een paar blaadjes basilicum en rozemarijn.
Op 270° hem eerst aangebakken. 2-tal min per kant om daarna de deflector erin te leggen en hem verder te laten gaan op 150° tot een kern van 50°.
Was me dat een heerlijk stuk. Een vriend van me met zijn vriendin waren komen eten en ze waren er ook helemaal weg van.
Ik had een keertje geen rookhout gebruikt, maar toch zat er een rooksmaak aan. Ik heb wel gisteren 6 pizza's gebakken erop en tijdens de sessie 2 blokjes eik erbij gedaan die volgens mij compleet erdoor waren, want bij het opnieuw vullen vandaag, heb ik toch geen hout terug gevonden. Iemand een idee hoe het komt dat er dan toch nog rooksmaak aan het vlees zat? Niet dat het erg was, want het was welgekomen bij het complete plaatje. Maar voor in de toekomst wil ik toch even begrijpen hoe dat dit kan komen.
Eerst gevlinderd en voorzien van PEZO en lookpoeder, dan de truffeltapenade erop. Gevolgd door spinazie, olijven en geraspte mozerella kaas. Dan nog een paar blaadjes basilicum en rozemarijn.
Op 270° hem eerst aangebakken. 2-tal min per kant om daarna de deflector erin te leggen en hem verder te laten gaan op 150° tot een kern van 50°.
Was me dat een heerlijk stuk. Een vriend van me met zijn vriendin waren komen eten en ze waren er ook helemaal weg van.
Ik had een keertje geen rookhout gebruikt, maar toch zat er een rooksmaak aan. Ik heb wel gisteren 6 pizza's gebakken erop en tijdens de sessie 2 blokjes eik erbij gedaan die volgens mij compleet erdoor waren, want bij het opnieuw vullen vandaag, heb ik toch geen hout terug gevonden. Iemand een idee hoe het komt dat er dan toch nog rooksmaak aan het vlees zat? Niet dat het erg was, want het was welgekomen bij het complete plaatje. Maar voor in de toekomst wil ik toch even begrijpen hoe dat dit kan komen.
Laatst bewerkt: