- Berichten
- 6.243
De vorige keer begon in met de ballen van, maar wilde niemand een onderbuik gevoel geven 
Heb het verslag m.b.t. de foto’s ingekort voor het forum. Op YouTube is er wel te vinden hoe je ze rauw uit zien en hoe je ze schoon kan maken.
Vorige week besteld, vrijdag avond netjes geleverd en de vriezer in tot maandag morgen. Toen mochten ze de koelkast in.
Q aangestoken en het gietijzeren rooster gelijk mee laten opwarmen.
Schoongemaakt en gekruid. Pezo / Noskos Steak / Noskos Beef
30 minuten erop gelegen, tussendoor wel gedraaid. (Zaten toch wel vast aan het rooster)
Bestek lag er naar maar niet gebruikt en er snacks van gemaakt.
2e batch hetzelfde gekruid maar dan indirect met een blokkie kersenhout
Ook nu na zo’n 30 minuten eraf gehaald en gekeerd tussen door
Kreeg niets gevonden over kern temperatuur dus maar gegokt dat ze gaar waren.
Beide keren goed gegokt, waren goed van binnen. Wilde gevoelsmatig niet teveel erin prikken met de thermapen
Nu is er op You Tube een hoop te vinden en worden ze in de meeste gevallen gefrituurd, dat wilde ik niet.
Dan is er al een stuk minder te vinden.
Wat vond ik, er wilde niemand mee komen proeven, er van
Bij beide runs delvenden de versie’s met pezo het onderspit qua gekruide smaak, wat ook logisch is, maar bij de 2e run daarentegen was de smaak van het blokkie kers wel beter terug te proeven. Ook al was het miniem omdat het er maar een half uurtje rook heeft kunnen afgeven.
Voor de overigen smaakte de kruiden zoals ze zijn.
De bite,
haha, was bij beide runs goed. Dus niet te lang erop gelegen en niet droog geworden.
Voor de rest geen structuur, nog minder dan de kipnuggets bij de Mac.
Zou ze niet nog een keer kopen tenzij ik ze dan ga bakken of frituren
Maar zoals gezegd, heb ze in ieder geval geprobeerd.

Heb het verslag m.b.t. de foto’s ingekort voor het forum. Op YouTube is er wel te vinden hoe je ze rauw uit zien en hoe je ze schoon kan maken.
Vorige week besteld, vrijdag avond netjes geleverd en de vriezer in tot maandag morgen. Toen mochten ze de koelkast in.
Q aangestoken en het gietijzeren rooster gelijk mee laten opwarmen.
Schoongemaakt en gekruid. Pezo / Noskos Steak / Noskos Beef
30 minuten erop gelegen, tussendoor wel gedraaid. (Zaten toch wel vast aan het rooster)
Bestek lag er naar maar niet gebruikt en er snacks van gemaakt.
2e batch hetzelfde gekruid maar dan indirect met een blokkie kersenhout
Ook nu na zo’n 30 minuten eraf gehaald en gekeerd tussen door
Kreeg niets gevonden over kern temperatuur dus maar gegokt dat ze gaar waren.
Beide keren goed gegokt, waren goed van binnen. Wilde gevoelsmatig niet teveel erin prikken met de thermapen

Nu is er op You Tube een hoop te vinden en worden ze in de meeste gevallen gefrituurd, dat wilde ik niet.
Dan is er al een stuk minder te vinden.
Wat vond ik, er wilde niemand mee komen proeven, er van
Bij beide runs delvenden de versie’s met pezo het onderspit qua gekruide smaak, wat ook logisch is, maar bij de 2e run daarentegen was de smaak van het blokkie kers wel beter terug te proeven. Ook al was het miniem omdat het er maar een half uurtje rook heeft kunnen afgeven.
Voor de overigen smaakte de kruiden zoals ze zijn.
De bite,

Voor de rest geen structuur, nog minder dan de kipnuggets bij de Mac.
Zou ze niet nog een keer kopen tenzij ik ze dan ga bakken of frituren
Maar zoals gezegd, heb ze in ieder geval geprobeerd.
Laatst bewerkt: