- Berichten
- 3.169
Ik weet een hoop over BBQ'en, durf ik best te zeggen, maar stukken vlees herkennen is echt een ramp bij mij.
De vrouw nam recent eens 'Roasted pork' mee uit de schappen van de Lidl, en ik dacht direct: dit moet ik zelf ook kunnen maken.
Dit is een van die dingen die ik schitterend vind op de boterham, maar hier in Nederland snijden we onze plakken zó dun dat je er dwars doorheen kijkt.
Ik kijk ook nu al weer uit naar Frankrijk aankomende zomer, waar ze wel fatsoenlijke plakken ham snijden.
Afijn, ik heb een snijmachine en wil het gewoon zelf maken (lekker dikke plakken dus, waar *vloek* niet doorheen kijkt als je m vast hebt).
Nu is alleen de vraag; Wat heb ik hier?
Ja varkensvlees, haha..
De verpakking:
Het vlees:
Iemand die het herkent?
Ik schaam me er bijna voor om het te vragen maar ik heb echt geen idee.
De vrouw nam recent eens 'Roasted pork' mee uit de schappen van de Lidl, en ik dacht direct: dit moet ik zelf ook kunnen maken.
Dit is een van die dingen die ik schitterend vind op de boterham, maar hier in Nederland snijden we onze plakken zó dun dat je er dwars doorheen kijkt.
Ik kijk ook nu al weer uit naar Frankrijk aankomende zomer, waar ze wel fatsoenlijke plakken ham snijden.
Afijn, ik heb een snijmachine en wil het gewoon zelf maken (lekker dikke plakken dus, waar *vloek* niet doorheen kijkt als je m vast hebt).
Nu is alleen de vraag; Wat heb ik hier?
Ja varkensvlees, haha..
De verpakking:
Het vlees:
Iemand die het herkent?
Ik schaam me er bijna voor om het te vragen maar ik heb echt geen idee.