- Berichten
- 2.588
Afgelopen week 3 mooie stukken Roast Beef gekocht. Zag een mooie marmering, vetlaag en een mooi formaat dus ik moest me bedwingen om maar 3 stukken mee te nemen en niet de hele winkelwagen ermee vol te gooien.

Uiteraard een stuk 1,5 uur van tevoren uit de koeling gehaald, gehalveerd en besprenkeld met Noskos Steak Rub.

De WGA op temperatuur gebracht. Gietijzer erin gehangen en aan de slag.


Nog even met het vetje boven de kooltjes

Het resultaat

Na 15 minuten rusten heerlijk opgepeuzeld.

Niet al te ingewikkeld maar gewoon lekker!

Uiteraard een stuk 1,5 uur van tevoren uit de koeling gehaald, gehalveerd en besprenkeld met Noskos Steak Rub.

De WGA op temperatuur gebracht. Gietijzer erin gehangen en aan de slag.


Nog even met het vetje boven de kooltjes

Het resultaat

Na 15 minuten rusten heerlijk opgepeuzeld.

Niet al te ingewikkeld maar gewoon lekker!