- Berichten
- 1.421
Vandaag weer ribs op het menu.
Omdat we wat later thuis waren maar voor de snellere (maar zeker niet mindere) manier gegaan.
De Easterwood methode dus, maar dan makkelijk.
Als rub de kant en klare stockyard rub gebruikt
Q opstoken en wachten maar
Dan lekker in de glaze, ook hier weer de stockyard bbq sauce gebruikt.
Verder wel het recept aangehouden.
En dan heb je echt heerlijk sticky ribs die van het bot glijden.
En dat binnen no time in vergelijking met de 3-2-1
Dit zijn echt lekker snelle ribs, die we vaker gaan maken.
Nick.
Omdat we wat later thuis waren maar voor de snellere (maar zeker niet mindere) manier gegaan.
De Easterwood methode dus, maar dan makkelijk.
Als rub de kant en klare stockyard rub gebruikt
Q opstoken en wachten maar

Dan lekker in de glaze, ook hier weer de stockyard bbq sauce gebruikt.
Verder wel het recept aangehouden.
En dan heb je echt heerlijk sticky ribs die van het bot glijden.


En dat binnen no time in vergelijking met de 3-2-1

Dit zijn echt lekker snelle ribs, die we vaker gaan maken.
Nick.