Beef en Steak

Ribs

 
 
 

baconstrips

Pitmaster
Berichten
511
Rub van Johnie Boer, Amerikanen bbq.
Bereid volgens 3-2-1 methode. Letterlijk 6 uur.

Lak gemaakt van 4vruchtenjam en cherry cola.
Met inpakken boter, suiker, cherrycola en wat schepjes lak gebruikt.
De ribben waren van beef en steak. 10 kilo doos, Spaans varken. Eén stapje hogere kwaliteit dan de instappers.
Vervolgens gelakt met de lak het laatste uur.
Omdat ik 5 strengen tegelijk deed moest ik ze in het rekje zetten. Dat maakte lakken lastig.

Eindfoto vergeten, want te lekker.
1000078051.jpg

1000078058.jpg

1000078071.jpg

1000078070.jpg
Beetje uit elkaar gevallen, maar heerlijke ribben. Die zou ik gerust nog eens bestellen bij beef en steak!
 
Gezellig plekje met die kerstboom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan