- Berichten
- 511
Rub van Johnie Boer, Amerikanen bbq.
Bereid volgens 3-2-1 methode. Letterlijk 6 uur.
Lak gemaakt van 4vruchtenjam en cherry cola.
Met inpakken boter, suiker, cherrycola en wat schepjes lak gebruikt.
De ribben waren van beef en steak. 10 kilo doos, Spaans varken. Eén stapje hogere kwaliteit dan de instappers.
Vervolgens gelakt met de lak het laatste uur.
Omdat ik 5 strengen tegelijk deed moest ik ze in het rekje zetten. Dat maakte lakken lastig.
Eindfoto vergeten, want te lekker.
Beetje uit elkaar gevallen, maar heerlijke ribben. Die zou ik gerust nog eens bestellen bij beef en steak!
Bereid volgens 3-2-1 methode. Letterlijk 6 uur.
Lak gemaakt van 4vruchtenjam en cherry cola.
Met inpakken boter, suiker, cherrycola en wat schepjes lak gebruikt.
De ribben waren van beef en steak. 10 kilo doos, Spaans varken. Eén stapje hogere kwaliteit dan de instappers.
Vervolgens gelakt met de lak het laatste uur.
Omdat ik 5 strengen tegelijk deed moest ik ze in het rekje zetten. Dat maakte lakken lastig.
Eindfoto vergeten, want te lekker.