Afgelopen weekend voor het eerst sinds lange tijd weer eens lekkere ribbetjes klaargemaakt.
Volgens de 3-2-1 methode.
Ribs 4 uur van te voren in NOSKOS Spareribs rub gezet. Daarna 3 uur laten garen op 110c om vervolgens 1,5 uur in te pakken in folie met appelsap, roomboter en basterdsuiker.
Ribben daarna een uurtje laten liggen en tussendoor afgelakt met Blues Hog original.
Nu moet ik wel zeggen dat ik deze 'standaard' manier van spareribs bereiden wel een beetje beu ben. De smaak is echt meer dan prima, maar de volgende keer toch iets meer uitdaging zoeken. Denk in de vorm van een niet allerdaagse marinade o.i.d.
Volgens de 3-2-1 methode.
Ribs 4 uur van te voren in NOSKOS Spareribs rub gezet. Daarna 3 uur laten garen op 110c om vervolgens 1,5 uur in te pakken in folie met appelsap, roomboter en basterdsuiker.
Ribben daarna een uurtje laten liggen en tussendoor afgelakt met Blues Hog original.
Nu moet ik wel zeggen dat ik deze 'standaard' manier van spareribs bereiden wel een beetje beu ben. De smaak is echt meer dan prima, maar de volgende keer toch iets meer uitdaging zoeken. Denk in de vorm van een niet allerdaagse marinade o.i.d.