Emporionelis
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Sinds mijn intro is het stil geweest, gelukkig niet op de BBQ maar toch.
onlangs (toen het weer nog een beetje normaal was) ben ik aan mijn eerste low & slow begonnen.
van alles wat je kon maken dacht ik dat ribbetjes een prima start zouden zijn.
Onderstaand zal ik wat foto's laten spreken maar vooroplopend wil ik zeggen dat het niet tegenviel.
ik heb door een chaotische voorbereiding een paar fouten gemaakt maar de smaak was wel goed.
Helaas vergeten een eindproduct foto te maken.. als side had ik gevulde proven?aalse tomaten en frietjes
hopelijk kan ik weer snel aan de slag






onlangs (toen het weer nog een beetje normaal was) ben ik aan mijn eerste low & slow begonnen.
van alles wat je kon maken dacht ik dat ribbetjes een prima start zouden zijn.
Onderstaand zal ik wat foto's laten spreken maar vooroplopend wil ik zeggen dat het niet tegenviel.
ik heb door een chaotische voorbereiding een paar fouten gemaakt maar de smaak was wel goed.
Helaas vergeten een eindproduct foto te maken.. als side had ik gevulde proven?aalse tomaten en frietjes
hopelijk kan ik weer snel aan de slag






