- Berichten
- 10.082
Beste bbq-collega's,
Zoals eerder vermeld waren voorgaande ribs een beetje droog uitgevallen.
Nu dus maar eens gekozen voor 2-1-1 methode ipv volgens Noskos'classic ribs.
Rub en bbq sauce volgens Noskos recept, alleen de bbq-sauce aangevuld met een scheut maple syrup
Als rookhout kersen gebruikt
Helaas van het voorbereiden geen foto's want mijn telefoon werkte niet mee...
Maar wel deze:
Ingepakt na 2 uur met appelsap

Na een uur uit de folie en afgelakt met sauce (incl de maple syrup)

Na het laatste uur (2x afgelakt in dat uur) het eindresultaat


De ribs smaakte voortreffelijk. Deze wijze nog eens proberen om te kijken of dit geen toeval was, maar dan wordt het toch wel een heeeeel favoriet recept.
de maple syrup in de sauce is zeer goed bevallen.
Vanmiddag een BCC maken en die smeren we in met de overgebleven sauce. Eens kijken hoe dat uitpakt.
Bedankt voor het kijken
Rick
Zoals eerder vermeld waren voorgaande ribs een beetje droog uitgevallen.
Nu dus maar eens gekozen voor 2-1-1 methode ipv volgens Noskos'classic ribs.
Rub en bbq sauce volgens Noskos recept, alleen de bbq-sauce aangevuld met een scheut maple syrup
Als rookhout kersen gebruikt
Helaas van het voorbereiden geen foto's want mijn telefoon werkte niet mee...
Maar wel deze:
Ingepakt na 2 uur met appelsap

Na een uur uit de folie en afgelakt met sauce (incl de maple syrup)

Na het laatste uur (2x afgelakt in dat uur) het eindresultaat


De ribs smaakte voortreffelijk. Deze wijze nog eens proberen om te kijken of dit geen toeval was, maar dan wordt het toch wel een heeeeel favoriet recept.
de maple syrup in de sauce is zeer goed bevallen.
Vanmiddag een BCC maken en die smeren we in met de overgebleven sauce. Eens kijken hoe dat uitpakt.
Bedankt voor het kijken
Rick