- Berichten
- 16
Pas wat vlees van een jager gekregen, waaronder een paar ribben van een zwijn. Omdat het ingevroren was had ik geen idee wat ik precies had. Vandaag aan het avontuur begonnen.... Gekozen voor een rub en saus uit een Weber boek, dat eerder al goed smaakte met gewone ribs. Wel iets aangepast omdat ik verwacht dat dit vlees al veel smaak van zichzelf zal hebben.
		
		
	
	
		 
	
Blijkt na het ontdooien dat het 4 losse ribben zijn met een lap vlees eraan Wat nu?!
 Wat nu?!
		 
	
Maar goed we gaan ze gewoon low&slow op de Q leggen en gaan wel proeven hoe dit afloopt....
Wordt vervolgd
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			 
	Blijkt na het ontdooien dat het 4 losse ribben zijn met een lap vlees eraan
 Wat nu?!
 Wat nu?! 
	Maar goed we gaan ze gewoon low&slow op de Q leggen en gaan wel proeven hoe dit afloopt....
Wordt vervolgd
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 Ook ging het niet slow genoeg. Ik moet wel zeggen dat de smaak van het vlees echt lekker was.
   Ook ging het niet slow genoeg. Ik moet wel zeggen dat de smaak van het vlees echt lekker was.  
	
 
 
		