- Berichten
- 4.941
Vandaag voor de 2e keer in Mn leven ribs van de BBQ getoverd. Maar nu op de EastWood methode van Frits, Hot & Fast.
Dat is echt super. Voor mij ?de? manier om ribs klaar te maken op de BBQ. En het is nog eens lekker vlot klaar ook. WIN WIN
Verder nog een aardappel salade volgens Noskos recepten. En een salade van rode bieten, witte kaas en gegrilde pijnboompitten.
Hierbij wat foto?s. Anders is t niet gebeurd.
Ribben in de rub. En lekker marineren.
Het ei mocht weer van stal. En eenmaal op temperatuur gingen de aardappelen er op.
Na een uur waren ze gaar en konden er af. Aflaten koelen en toen verwerkt in de aardappelsalade.
Nu de Q weer vrij was mochten de ribben er op. Eerst nog een chunk kersenhout onder de convEGGtor gegooid en gaan.
1,5u later waren ze mooi gaar. Aflakken met een sausje. Die even laten karameliseren.
En hoppa op tafel.
Dit smaakt echt super. Ik vind die bite veel lekkerder. Je moet nu echt je vlees van het bot kluiven. Ik ben eindelijk van Mn ribben vrees genezen. Dit ga ik nu zeker vaker maken.
Bedankt voor het lezen
Bram.
Dat is echt super. Voor mij ?de? manier om ribs klaar te maken op de BBQ. En het is nog eens lekker vlot klaar ook. WIN WIN

Verder nog een aardappel salade volgens Noskos recepten. En een salade van rode bieten, witte kaas en gegrilde pijnboompitten.
Hierbij wat foto?s. Anders is t niet gebeurd.
Ribben in de rub. En lekker marineren.



Het ei mocht weer van stal. En eenmaal op temperatuur gingen de aardappelen er op.


Na een uur waren ze gaar en konden er af. Aflaten koelen en toen verwerkt in de aardappelsalade.

Nu de Q weer vrij was mochten de ribben er op. Eerst nog een chunk kersenhout onder de convEGGtor gegooid en gaan.

1,5u later waren ze mooi gaar. Aflakken met een sausje. Die even laten karameliseren.

En hoppa op tafel.


Dit smaakt echt super. Ik vind die bite veel lekkerder. Je moet nu echt je vlees van het bot kluiven. Ik ben eindelijk van Mn ribben vrees genezen. Dit ga ik nu zeker vaker maken.
Bedankt voor het lezen
Bram.