- Berichten
- 865
Donderdag mijn boek van Steven Raichlen "culinair Barbecue?n" binnen gehad... Dus dit weekend maar meteen aan de slag met een gerecht.
Ik had enorme zin in Ribben dus meteen naar blz. 135..
Heb het recept gevolgd, dus 6 uur in de appelcider 2 uur in de kruiden rub (meteen ook maar zelf gemaakt uit het boek
) en vervolgens 2,5 uur op de Q met wat Hickory.
waarvan de laatste 20 minuten met de zelfgemaakte BBQ saus..
Foto's:
In de marinade:
net op de Q: (dat mooie ribbenrek is trouwens van de IKEA (http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70154800/)
eindresultaat:
Ik had enorme zin in Ribben dus meteen naar blz. 135..
Heb het recept gevolgd, dus 6 uur in de appelcider 2 uur in de kruiden rub (meteen ook maar zelf gemaakt uit het boek

waarvan de laatste 20 minuten met de zelfgemaakte BBQ saus..
Foto's:
In de marinade:

net op de Q: (dat mooie ribbenrek is trouwens van de IKEA (http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70154800/)

eindresultaat:
