- Berichten
- 296
Omdat ik de KJ net heb moet ik nog veel oefenen (heel vervelend B-)
), dus gisteren waren de ribben aan de beurt.
De slager had alleen de babybacks, en in 2 stukken gezaagd dus die maar meegenomen. Wij zijn grote fan van de Singapore marinade van bluesmoke bbq (http://www.bluesmoke-bbq.nl/058_singapore_spareribs/singapore_marinade.php) dus deze weer gebruikt.
Nachtje in de marinade gestaan
Start smoking
Na 2 uur tijd om in te pakken
Weer terug op de KJ
Uiteindelijke resultaat, na een half uurtje met glaze.
Al met al een goede run, al was mijn rookhout wel snel op (had alleen nog kersen snippers in huis)
Vraag die nu bij me is op gekomen: Hoe doen jullie het als je merkt dat er meer rookhout onder de platesetters erbij wil hebben?
Rooster lag vol, en beide platesetters in gebruik dus je kan ook niet zien hoever je rookhout is, of even een stuk extra erbij doen.

De slager had alleen de babybacks, en in 2 stukken gezaagd dus die maar meegenomen. Wij zijn grote fan van de Singapore marinade van bluesmoke bbq (http://www.bluesmoke-bbq.nl/058_singapore_spareribs/singapore_marinade.php) dus deze weer gebruikt.

Nachtje in de marinade gestaan

Start smoking

Na 2 uur tijd om in te pakken

Weer terug op de KJ

Uiteindelijke resultaat, na een half uurtje met glaze.
Al met al een goede run, al was mijn rookhout wel snel op (had alleen nog kersen snippers in huis)
Vraag die nu bij me is op gekomen: Hoe doen jullie het als je merkt dat er meer rookhout onder de platesetters erbij wil hebben?
Rooster lag vol, en beide platesetters in gebruik dus je kan ook niet zien hoever je rookhout is, of even een stuk extra erbij doen.