BasBQ
Beef en Steak

Ribs aanbieding Makro

joethesmoker

Kooltjesharker
Berichten
111
Vandaag deze folder gezien van de Makro met daarin de V?gler wide cut ribs voor een EUR 4,51 incl BTW per kilo. Redelijke prijs.

Ik kan niet veel over deze ribs vinden. Ik wil met Oud en Nieuw wat slabs klaarmaken. Aanrader of laten liggen?

F01vofZ.png
 
Ik ken ze niet maar de prijs is wel goed!
 
Lijkt interressant, wide cut = dik bevleesd? Ik ga ruimte in de vriezer maken....
 
SilverFox zei:
Lijkt interressant, wide cut = dik bevleesd? Ik ga ruimte in de vriezer maken....
Wide cut is niet dik bevleesd maar de botten zijn langer. Prima ribs (zeker voor dit geld), maar als je eenmaal dikbevleesde hebt gehad vallen ze wel wat tegen.....
 
Ben persoonlijk ook van de wat dikker bevleesde ribs.
Maar prima ribs voor het geld.
 
Thanx voor de opheldering ceriel ;)
 
Maandagavond dus even naar de makro om ze op te halen.

Wil met oud en nieuw alles goed plannen, niet super veel tijd voor de voorbereiding. Welke kant en klaar rub en mop sauce is all round favoriet?
 
joethesmoker zei:
Maandagavond dus even naar de makro om ze op te halen.

Wil met oud en nieuw alles goed plannen, niet super veel tijd voor de voorbereiding. Welke kant en klaar rub en mop sauce is all round favoriet?
Niet kant-en-klaar, maar wel favoriet: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3353.msg56712#msg56712

En ik vond de combinatie van de meest recente Steven&Me ook lekker: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12550.0
Ook niet kant-en-klaar, maar makkelijk zelf te maken zonder naar exotische winkels af te reizen voor ingredi?nten  ;)
 
Ffies langs de makro gevlogen, doosje opgehaald. Straks ontdooien, morgen behandelen, dinsdag op de Q. Thanx voor de tip! ;)

Foto, anders is het niet gebeurd ;)
b262b80e0413e207d674be94f69e724b.jpg
 
Ik ga ze vanavond ophalen, morgenavond haal ik er een paar uit de vriezen om ze woensdagavond van Plowboys yardbird rub te voorzien en gevacummeerd de koelkast in te laten gaan voor 16 uur.

Ik ga ze wel op de eenvoudige wijze op de site van RTLniels klaarmaken: http://www.rtlniels.nl/bbq/?p=1386

De saus wordt de blues hog bbq sauce. Normaal vind ik het wel leuk om alles zelf te maken en mengen, maar daar heb ik geen tijd voor dit keer. De methode van rtlniels is ook relatief eenvoudig en de vorige keer was het resulaat prima te noemen.
 
Laat dat ophalen maar zitten, ze waren op in Amsterdam. Althans ze lagen niet op hun plek. Balen.

UPDATE voor mensen die in Amsterdam willen halen. Vandaag geen nieuwe binnen gekomen. Verwachting is morgen. Je kan dan bellen met de slager op nummer 020-5624882 van de Makro om te kijken of ze binnen zijn.
 
SilverFox zei:
Ffies langs de makro gevlogen, doosje opgehaald. Straks ontdooien, morgen behandelen, dinsdag op de Q. Thanx voor de tip! ;)

Foto, anders is het niet gebeurd ;)
b262b80e0413e207d674be94f69e724b.jpg
Ik heb uiteindelijk door een fout van de makro een blauwe doos gehad. Goed door ze opgelost.

Deze wide cut zijn weer in de aanbieding. Hoe bevallen ze?
 
Ceriel zei:
joethesmoker zei:
Maandagavond dus even naar de makro om ze op te halen.

Wil met oud en nieuw alles goed plannen, niet super veel tijd voor de voorbereiding. Welke kant en klaar rub en mop sauce is all round favoriet?
Niet kant-en-klaar, maar wel favoriet: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3353.msg56712#msg56712

En ik vond de combinatie van de meest recente Steven&Me ook lekker: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12550.0
Ook niet kant-en-klaar, maar makkelijk zelf te maken zonder naar exotische winkels af te reizen voor ingredi?nten  ;)


+1


Damn good.
 
SilverFox zei:
Ffies langs de makro gevlogen, doosje opgehaald. Straks ontdooien, morgen behandelen, dinsdag op de Q. Thanx voor de tip! ;)

Foto, anders is het niet gebeurd ;)
b262b80e0413e207d674be94f69e724b.jpg

Zijn deze wide cuts per stuk vacu?m geseald?
 
In de doos als je ze koopt niet, heb dat zelf gedaan. Vervolgens terug in de vriezer. Puur ter preventie van vriesdrogen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan