- Berichten
- 217
Gister de Q nog even aangehad voor wat ribs. Zaterdag ontvliest en gerubt om zondag rond 11 uur de Q aan te steken en vervolgens de ribs volgens de 3-2-1 methode bereid.
Voor het eerst ribs op deze manier gemaakt en het is mij zeer goed bevallen. De recent aangeschafte Grill guru laat de temperatuur makkelijker controleren dan mijn Weber. Na 6 uur op 90-100 graden kwamen er heerlijk malse ribs van de Q met een goede bite en mooie rookring. En uiteraard de foto's.
Deze maak ik zeker nog een keer. Ik heb de ribs gelakt met Santa Maria smokey hickory bbq saus, appelsap, whisky, chilisaus en honing. In combinatie met de vrij pittige rub was de zoete lak een welkome aanvulling.
Voor het eerst ribs op deze manier gemaakt en het is mij zeer goed bevallen. De recent aangeschafte Grill guru laat de temperatuur makkelijker controleren dan mijn Weber. Na 6 uur op 90-100 graden kwamen er heerlijk malse ribs van de Q met een goede bite en mooie rookring. En uiteraard de foto's.



Deze maak ik zeker nog een keer. Ik heb de ribs gelakt met Santa Maria smokey hickory bbq saus, appelsap, whisky, chilisaus en honing. In combinatie met de vrij pittige rub was de zoete lak een welkome aanvulling.