- Berichten
- 124
Damn, it's good eating!
Ge?nspireerd door de BBQ PitBoys weer eens een keer ribs gemaakt volgens de 2-2-1 methode. Min of meer bedoeld als try-out voor een grotere run en om een aantal niet ribs etende proleten over te halen. Ook hier is het clich? weer uitgekomen: zij aten hun vingers op!
De rubs en de mop sauce waren gewoon lekker standaard, de ribs van mijn favoriete slager en de eindsaus heeft echt wel het verschil gemaakt:
1,5 Cups tomatenketchup
3/4 Cup bruine basterd suiker
1/2 Cup honing
1/4 Cup mosterd
3 Theelepels vers gemalen zwarte peper
5 Eetlepels witte wijn azijn
3 Eetlepels worcestersaus
Helaas geen foto van een keurig gelakte bovenste ribbel, maar damn wat lekker!
Ge?nspireerd door de BBQ PitBoys weer eens een keer ribs gemaakt volgens de 2-2-1 methode. Min of meer bedoeld als try-out voor een grotere run en om een aantal niet ribs etende proleten over te halen. Ook hier is het clich? weer uitgekomen: zij aten hun vingers op!
De rubs en de mop sauce waren gewoon lekker standaard, de ribs van mijn favoriete slager en de eindsaus heeft echt wel het verschil gemaakt:
1,5 Cups tomatenketchup
3/4 Cup bruine basterd suiker
1/2 Cup honing
1/4 Cup mosterd
3 Theelepels vers gemalen zwarte peper
5 Eetlepels witte wijn azijn
3 Eetlepels worcestersaus


Helaas geen foto van een keurig gelakte bovenste ribbel, maar damn wat lekker!