- Berichten
- 17
Afgelopen weekend weer eens even in de vriezer gekeken en hier kwam ik riblappen tegen. Gisteren de BBQ geprepareerd voor een sessie low and slow met als idee een soort van pulled beef. De riblappen met een all purpose rub ingesmeerd en vervolgens een paar uurtjes op de bbq. Ik had geen idee van wat de kerntemperatuur zou moeten zijn, dus alles maar op gevoel gedaan. 's Middags nog even een lekker stukje gefietst op de ATB en genieten van het mooie weer en bij terugkomst waren de lapjes zo goed als klaar. Nog wel even ingesmeerd met bbq saus en ingepakt. De eindsaus van de pulled pork gemaakt en dit erdoor gedaan. Het eindresultaat was prima. Niet helemaal zo zacht als de pulled pork maar prima te eten en alles was in een mum van tijd weer op. Kortom voor ons een geslaagd experiment. Hierbij wat foto's.
De riblapjes:



Zo kwamen ze van de BBQ:


Groeten,
Jitze
De riblapjes:



Zo kwamen ze van de BBQ:


Groeten,
Jitze