Beef en Steak

Ribeye voor de boys

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
867
Moeders een weekend weg dus carnivoren tijd. 3 dikke ribeyes gehaald bij Ronald Clemens, topslager uit Lisse. Kamado volle bak tot 325 graden, dikke roosters erop en 3 min aan elke kant. Beetje zout erop en verder dat topvlees puur as can be.
Patatjes en salade en de mannen hebben weer vol buikje. Foto naar moeders, kan die ook weer gerust slapen en geen zorgen of we wel gezond eten. Wat heet, zelfs aan tafel
47f8fa9266b1e922b0975227d0e8e292.jpg
9028f1909a1cb7e19e37046b6599992f.jpg
a8cea02df46b4d99ab13c3e6dcb53308.jpg
cc7590ef06b6172523475681b7706fed.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat moet gesmaakt hebben.
 
Dat ziet erg lekker uit  :)
 
Lekker zeg.
 
Je kans grijpen +1    B-)

Ziet er goed uit, maar wat Is dat rode en groene spul eigenlijk  ;)
 
Ridevi71 zei:
Je kans grijpen +1    B-)

Ziet er goed uit, maar wat Is dat rode en groene spul eigenlijk  ;)

Decoratie voor de foto naar moeders, ging daarna gelijk weer van het bord :D
 
Ziet er heerlijk uit, en niet zo negatief over dat rode en groene spul, dat is namelijk een perfecte begeleiding bij zo'n mooi stukje vlees.
 
Elk zij smaak maar voor mij hoeft het rode en groene spul niet altijd.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Ziet er heerlijk uit, lust ik ook :) al had van mij dat groene en rode spul wel gewoon op het bord mogen blijven, ben gek op rucola en tomaat ;) eigenlijk ben ik meer gek op rauw voer dan die gekookte groenten :D alleen mis ik eigenlijk wel een foto van het doorgesneden vlees :-? heb zomaar het idee dat het vlees super mooi rood was =P~
 
Terug
Bovenaan Onderaan