BasBQ
Beef en Steak

Ribeye | RS methode | WMP 57

DennisV

Tondelzoeker
Berichten
21
Vandaag aan de slag gegaan met Rib eye! Bij slagerij Gerard Huft heerlijke Rib Eye gescoord (330 gram p.s.) en aan de slag. Reverse searing methode toegepast. Eerst kern 52 behaald daarna op het gbs sear grate voor het ruitje. Was erg lekker geworden. Pepersausje + aardappeltjes = volle pens!

3EE47163-58E7-4741-A757-0D608F041AA9.jpeg


E0FEE24E-1A03-42EF-BC69-9EDBB98AA089.jpeg


ECE04D46-1483-459B-A703-6CC0ABA486FB.jpeg


E02151ED-4731-46D3-981E-7E640E7F0698.jpeg
 
Ziet er goed uit.
Paste nog wel een drankje bij toch? 😉
 
Ribeye van de bbq is DE ontdekking van dit jaar voor mij.

Simple maar zo lekker.

Ik doe ze meestal 2.5 / 3 minuutjes direct aan beide kanten.
 
Lekker ribeye, ik las bovenaan iets over een pepersausje, doe mij maar zonder, zonde van de heerlijke ribeye smaak;)
 
Mag ik wel hebben van de dokter
 
Handig zo'n kleine tractor.
Kun je de grotere steaks mee van de Q trekken. :ROFLMAO:
 
Terug
Bovenaan Onderaan