BasBQ
Beef en Steak

Ribeye met honing mosterdsaus.

 

kale

Kooltjesharker
Berichten
242
Vandaag een snelle hap.. ribeye van ± 350 gram met witlof salade van vriendinlief. Niet hoogstaand maar wel lekker.

Ribeye 350 gram bereiding was enkel zout en pepper. Afgefakkeld met wat goedkope whiskey
Gegrild op 200°
Kern 56°
Toefje mosterdsaus er overheen en smullen.

Drankje tijdens het bereiden
Ardnamurchan AD/09.22 Cask Strength.
20230226_170918.jpg
20230226_171049.jpg
20230226_173506.jpg


20230226_171240.jpg


20230226_172631.jpg


20230226_173055.jpg
 
Lekker hoor! Het hoeft niet altijd hoogstaand te wezen om lekker te zijn.Sommige "eenvoudige " dingen kunnen ook heel lekker zijn
 
Ziet er goed uit
 
Lekker hoor! Vanuit Egypte krijg ik wel zin in een 'simpele hap' van eigen bbq, na een week all-inclusive smaakt ook alles hetzelfde.
Merkte je nog iets van de whisky die je hebt gebruikt?

Verstuurd vanaf mijn CPH2065 met Tapatalk
 
Lekker stukje. Nice grill-marks.
 
Wel een supper lekker borreltje die Ardnamuchan CS 👌
Oja, en je ribeye ziet er natuurlijk ook super uit ;-)
 
Mooie bereiding, die ribeye ziet er lekker uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan