- Berichten
- 41
Gisteravond op het menu:
Een mooie 1.8kg Ribeye grain fed van Beef&Steak.
De Boretti opgestookt naar 140 graden.
De Ribeye alleen met zout en peper besprenkeld
Wortels gelakt met honing, suiker en kaneel
Gegrilde groente met Aubergine, Courgette, Kastanje champignons, rode ui en paprika en herbs de Provance
Ribeye op 54 graden eraf gehaald en laten rusten 15 min onder alu'folie
Goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Helaas in al mijn enthousiasme en hongerige familie, helemaal vergeten een foto van het totaal op het bord te maken!
Een mooie 1.8kg Ribeye grain fed van Beef&Steak.
De Boretti opgestookt naar 140 graden.
De Ribeye alleen met zout en peper besprenkeld
Wortels gelakt met honing, suiker en kaneel
Gegrilde groente met Aubergine, Courgette, Kastanje champignons, rode ui en paprika en herbs de Provance
Ribeye op 54 graden eraf gehaald en laten rusten 15 min onder alu'folie
Goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Helaas in al mijn enthousiasme en hongerige familie, helemaal vergeten een foto van het totaal op het bord te maken!
Laatst bewerkt: