BasBQ
Beef en Steak

Ribeye met gegrilde groene asperges en bospaddestoelen risotto

Dominique zei:
Dank voor je risottorecept Tom, ik ga er eens mee aan de slag binnenkort.

Graag gedaan, Dominique.. Succes binnenkort ;)
 
Hier wordt ik heel blij van  :D
 
Even een herkansing van vorige week.
Gisteren het 2de stuk Ribeye gemaakt en extra gelet op het aansnijden tegen de draad (zoals Bert al aangaf in zijn reactie)

Wat was dit stuk weer mals en lekker.
Geweldig stuk vlees. Mooi bij 46 gr eraf gehaald en even op hoog vuur een krokant korstje gegeven.
Het bezoek was wederom erg enthousiast.

Bedankt iedereen voor de tips en correcties.

Hieronder het resultaat:


34zyihy.jpg
 
Ja hoor, dit lust ik.
Handige tip trouwens, in de oven op 50 graden. In geval van nood is dat toch makkelijk om te weten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan