BasBQ
Beef en Steak

Ribeye met Chimichurri

 
 

Jeroen_S

Stoker
Berichten
411
Afgelopen week hadden we best wel trek in een lekker stukje vlees, vroeg in de ochtend even naar de slager gewandeld en kwam terug met 2 mooie stukjes Ribeye's.
Gelijk maar even wat Chimichurri gemaakt voor erbij. Barbecue opgestookt en bij 250 graden de stukjes erop gelegd.
Beide kanten een kleine 3 minuutjes en dit was het resultaat.





Was een heerlijk stukje vlees, zeker voor herhaling vatbaar

Bedankt voor het kijken  ;)


 
ziet er goed uit.
 
Dat ziet er heerlijk uit, ik zou alleen bij zulke hoge temperaturen de peper na het grillen erop doen. Je loopt kans dat de peper verbrandt en daardoor bitter smaakt.
 
dat lust ik ook  ;)
 
dat ziet er heel erg goed uit.
heerlijk ook, met die chimichurri. perfecte combi  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan