- Berichten
- 6.775
Zoals beloofd aan Tom Hendriks, en voor elke ander die er naar wil kijken op dees heugelijke maandag!

1 kilo US cornfed ribeye. Hoppa.

Ik had er een lekker rubje op gedaan. En wel deze.
2 TL grof zout
1 EL versgemalen zwarte peper
1 TL oregano
1 TL thym
1 TL pimenton picante
3 tenen geperste knoflook.
En een scheut olie om de kruiden te beschermen en vast te houden.

Ei op 120?, en na bijna 5 kwartier heb ik het vlees eraf gehaald, kern was toen 50?, en even in folie gedaan om het Ei heet op te stoken. ( 300?). Toen beide kanten een tikje gegeven, hooguit 1 minuut per kant.

Dan krijg je dit.

En dan eet je dit. En dan eet je lekker, sprak ze bescheiden.

1 kilo US cornfed ribeye. Hoppa.

Ik had er een lekker rubje op gedaan. En wel deze.
2 TL grof zout
1 EL versgemalen zwarte peper
1 TL oregano
1 TL thym
1 TL pimenton picante
3 tenen geperste knoflook.
En een scheut olie om de kruiden te beschermen en vast te houden.

Ei op 120?, en na bijna 5 kwartier heb ik het vlees eraf gehaald, kern was toen 50?, en even in folie gedaan om het Ei heet op te stoken. ( 300?). Toen beide kanten een tikje gegeven, hooguit 1 minuut per kant.

Dan krijg je dit.

En dan eet je dit. En dan eet je lekker, sprak ze bescheiden.
