- Berichten
- 29
Vandaag na mijn werk maar meteen mijn kamado op temperatuur gebracht. High and fast!
In een gietijzeren pan de krieltjes, gesnipperd uitje, knoflook en courgette gegaard op gloeiend houtskool van ECHT. Beetje vuurkruiden aan de kooltjes toegevoegd zodat de buren ook kunnen genieten
Van de ribeye een mooie steak gesneden van 250 gram.
Een rub gemaakt van gerookte paprika poeder(picante), knoflook, tijm en zeezout.
4 minuten aan weerszijde op de hete Q.
Trancheren en heerlijk samen met de aardappelschotel op eten!
Eenvoudig maar zo lekker!!!
In een gietijzeren pan de krieltjes, gesnipperd uitje, knoflook en courgette gegaard op gloeiend houtskool van ECHT. Beetje vuurkruiden aan de kooltjes toegevoegd zodat de buren ook kunnen genieten

Van de ribeye een mooie steak gesneden van 250 gram.
Een rub gemaakt van gerookte paprika poeder(picante), knoflook, tijm en zeezout.
4 minuten aan weerszijde op de hete Q.
Trancheren en heerlijk samen met de aardappelschotel op eten!
Eenvoudig maar zo lekker!!!
Laatst bewerkt: