- Berichten
- 215
Vanmorgen bij de slager besloten om vanavond een Ribeye op de Kamado Joe maken.
Slager een mooi stuk van 600Gram laten afsnijden. Uurtje op kamertemperatuur laten komen en ingewreven met zeezout.
Ei naar de 150 graden opgestookt en het vlees indirect erop
Na 20 minuten was de temperatuur 45 graden en zag hij er zo uit
Ei opgestookt naar 300 graden laten gaan en beide kanten 2 minuten direct
Opgediend met aardappel bolletjes met salade
15 minuten later
Slager een mooi stuk van 600Gram laten afsnijden. Uurtje op kamertemperatuur laten komen en ingewreven met zeezout.

Ei naar de 150 graden opgestookt en het vlees indirect erop

Na 20 minuten was de temperatuur 45 graden en zag hij er zo uit

Ei opgestookt naar 300 graden laten gaan en beide kanten 2 minuten direct

Opgediend met aardappel bolletjes met salade

15 minuten later
