Kookkabouter
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Iets teveel vlees ingekocht voor de verjaardag afgelopen weekend, nu ligt er nog een mooie ribeye aan een stuk van 2 kg op mij te wachten. Deze moet er eigenlijk vandaag wel op.
Het eerste plan was om hem in stukken te snijden en op spiesjes te doen, maar daar vind ik het vlees te mooi voor. (Vond de slager ook toen ik het zei
)
Ik zoek dus een leuk recept met een beetje pit erin. Low en slow mag, of snel en hoof, maar dan worden het ws wel eerst dikke lappen.
Klein probleempje, we zijn maar met zijn tweetjes om het op te eten
Het eerste plan was om hem in stukken te snijden en op spiesjes te doen, maar daar vind ik het vlees te mooi voor. (Vond de slager ook toen ik het zei

Ik zoek dus een leuk recept met een beetje pit erin. Low en slow mag, of snel en hoof, maar dan worden het ws wel eerst dikke lappen.
Klein probleempje, we zijn maar met zijn tweetjes om het op te eten
