- Berichten
- 1.543
Heb al een tijdje een Daniel Boone Pelletgrill thuis staan , omdat ik de Jim Bowie voor thuis net wat te groot vind , maar op de wedstrijden ideaal.
Lekker wat ruimte gemaakt in de vriezer. Ik had nog een paar beef shortribs, een buikrib en een babyback. mooi om de BBQ mee te vullen.
De beefribs en de buikrib in onze wedstrijdrub, de babyback op stukjes als "side-dish" naar het recept van Demy (smokey bandits)


Buikrib en de Beef ribs erin om 12:30

De buikrib ingepakt , de beefrib niet en inmiddels liggen ook de Chinatownribs er al een uurtje erbij aan de rechterkant / on the right Side

Het buikribje is wel naar mijn zin, heb alleen geoefend op de tenderness, Niet op appearance en taste (daar scoren we altijd wel goed mee)

Beefrib was ook goed, maar toch niet echt mijn ding

Nu op de jurytafel, en morgen nog een keer...
leftovers

Lekker wat ruimte gemaakt in de vriezer. Ik had nog een paar beef shortribs, een buikrib en een babyback. mooi om de BBQ mee te vullen.
De beefribs en de buikrib in onze wedstrijdrub, de babyback op stukjes als "side-dish" naar het recept van Demy (smokey bandits)


Buikrib en de Beef ribs erin om 12:30

De buikrib ingepakt , de beefrib niet en inmiddels liggen ook de Chinatownribs er al een uurtje erbij aan de rechterkant / on the right Side

Het buikribje is wel naar mijn zin, heb alleen geoefend op de tenderness, Niet op appearance en taste (daar scoren we altijd wel goed mee)

Beefrib was ook goed, maar toch niet echt mijn ding

Nu op de jurytafel, en morgen nog een keer...


