Beste vleesliefhebbers
Ik had zo'n zin om nog even ribbetjes op de bbq te gooien na mijn werk en toen bedacht mijn vrouw dat dat wel een makkelijke is voor morgen na het werk om te eten.
Wat is nu een goed moment om ze eraf te halen en morgen weer terug te leggen? Ik wil de 3-2-1 methode doen en had me bedacht om ze na de "2" te moppen met saus en ze dan te laten afkoelen en dan morgen nog een uurtje met extra moppen.
Hebben jullie andere/betere ervaringen? Ze gaan er nu op
Gr. Paul
Ik had zo'n zin om nog even ribbetjes op de bbq te gooien na mijn werk en toen bedacht mijn vrouw dat dat wel een makkelijke is voor morgen na het werk om te eten.
Wat is nu een goed moment om ze eraf te halen en morgen weer terug te leggen? Ik wil de 3-2-1 methode doen en had me bedacht om ze na de "2" te moppen met saus en ze dan te laten afkoelen en dan morgen nog een uurtje met extra moppen.
Hebben jullie andere/betere ervaringen? Ze gaan er nu op

Gr. Paul