BasBQ
Beef en Steak

Ribbetjes van de Renmans

Ragnarok

Sprokkelaar
 
 
Berichten
40
Afgelopen week had ik weer ontzettend veel zin in ribbetjes. Het enige probleem was dat ik niet naar mijn gewoonlijke slager kon gaan en dus mijn vlees heb moeten kopen in een winkel. Omdat de ribbetjes van Delhaize en Albert Heijn in het verleden al getest en afgekeurd werden, heb ik mijn kansen gewaagd bij Renmans.

Een basisrub erop, ingepakt met kindersuiker en ongezouten boter en uiteindelijk gekozen voor een 2-1,5-0,5 methode.

Conclusie: de rub was fantastisch en zo ook de vleesjus uit de verpakking. Nadeel was wel het vlees, wederom bleek er een groot verschil tussen het vlees van mijn slager en die van andere slagers. Ik vond het vlees wat taai en minder smaakvol, ook al was het beter dan de ribbetjes van Delhaize en Albert Heijn.

Soit, foto´s hieronder
20220825_103107.jpg
20220825_154753.jpg
f2d2fdef41273dbb29b3cfbebccf088b.jpg
310e68d1dc620a9f9206e739169665b6.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.414
Zien er thans wel goed uit. Moest ik deze ribben in de vriezer hebben liggen, ik ging voor 2,5-1,5-0,75. Misschien ligt het daaraan?
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.848
Misschien een volgende keer wat langer ingepakt laten liggen, dan worden ze malser.

Ze zien er in ieder geval wel heel lekker uit.
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.225
Mooi gekleurde ribben geworden
En met de gegeven tips volgende keer beter voor je
 
Bovenaan Onderaan