Beef en Steak

Ribben met advocaat

 

DeGoudenSnor

Sprokkelaar
Berichten
31
Er mogt ruimte gemaakt worden in de vriezer dus dan maar een paar ribben er uit
Voor de rub/marinade dacht ik, ik ga is wat anders proberen

1e Rib ingesmeerd met een mengsel van
Advocaat, Siracha, paprika poeder, 1 ei, maggi

2e Rib gerubd met
Bruine bastard suiker, oregano, gerookt zout, paprika poeder, uien poeder, mosterdpoeder

Daarna in de folie gedaan en 5 uurtjes in de koelkast gelegd

Vervolgens de bbq aangestoken en een temperatuur van 110 graden aangehouden

De ribben 3 uur op de bbq gelegd en daarna ingepakt in de alu folie met een scheutje bier er bij

Na 1:15 de ribben uitgepakt en terug op de bbq gelegd
De rib met het mengsel ingesmeerd en na een half uur weer een keer ingesmeerd en dan nog een half uur laten liggen

Verse frites gemaakt en wat rauwkost en we konden aanvallen

Een zalig biertje er bij, een echte aanrader.
De tafelgenoten hebben genoten
Mengsel is goed bevallen
Dan fotos
20250830_083045.jpg
20250830_084924.jpg
20250830_085117.jpg
20250830_160627.jpg
20250830_160759.jpg
20250830_172147.jpg
20250830_181711.jpg
20250830_182304.jpg
20250830_182309.jpg
 
Advocaat hoe kom je er op?
Proef je het terug?
 
Advocaatje Ribs... je moet er maar op komen! Geinige variatie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan