- Berichten
- 272
2 weken geleden wat ribben bij de Sligro meegenomen ( nja, collega van me ... )
maar Mrs. SGx71 moest ook mee-eten ervan ... ( anders waren ze al lang op .... )
Rustig ontdooien, en met de memphis dust van amazingribs.com behandeld.
Ondertussen stond gisteren de postmeneer aan de deur, dan krijg je een dillemma .... Waar speel je eerst mee ....
Het werden dus de ribben
achter me pruttelde een potje met dr. Pepperbbq saus, voor de glaze en meer
Vanmorgen om 11:00 de Q klaarmaken ... ik ga op de snakemethod werken, zag er goed en stabiel uit .
2 laagjes kokosbriketjes, en ( uiteindelijk ) 3 klompjes cherrywood
11:30 is de temp netjes iets boven de 110c, dus mag het heerlijke er op.
Nu, anderhalf uur later, ruikt de achtertuin fantastisch ... het kersenhout icm de vleesgeuren maken me ongeduldig ..
maar Mrs. SGx71 moest ook mee-eten ervan ... ( anders waren ze al lang op .... )

Rustig ontdooien, en met de memphis dust van amazingribs.com behandeld.
Ondertussen stond gisteren de postmeneer aan de deur, dan krijg je een dillemma .... Waar speel je eerst mee ....

Het werden dus de ribben

achter me pruttelde een potje met dr. Pepperbbq saus, voor de glaze en meer


Vanmorgen om 11:00 de Q klaarmaken ... ik ga op de snakemethod werken, zag er goed en stabiel uit .
2 laagjes kokosbriketjes, en ( uiteindelijk ) 3 klompjes cherrywood


11:30 is de temp netjes iets boven de 110c, dus mag het heerlijke er op.

Nu, anderhalf uur later, ruikt de achtertuin fantastisch ... het kersenhout icm de vleesgeuren maken me ongeduldig ..