- Berichten
- 377
Vandaag vrij. 'Thuis uit eten'.
Ribs volgens de 321 methode. Ongeveer
Rub er op, nachtje in de koelkast. Q op 110 graden. 2 uur roken met stronkje appelhout uit houthok.
2 uur in folie. Bij het uitpakken brak er al een ribbel.
Ik lust ze wel zacht trouwens.
Nog een uurtje met mix bbqsauzen blues hog raspberry chiptole en baby ray.
Bij het uitpakken brak ook de andere ribbel.
Op bord met friet en sla.
Zalig zeg!
Ribs volgens de 321 methode. Ongeveer
Rub er op, nachtje in de koelkast. Q op 110 graden. 2 uur roken met stronkje appelhout uit houthok.
2 uur in folie. Bij het uitpakken brak er al een ribbel.
Ik lust ze wel zacht trouwens.
Nog een uurtje met mix bbqsauzen blues hog raspberry chiptole en baby ray.
Bij het uitpakken brak ook de andere ribbel.
Op bord met friet en sla.
Zalig zeg!