- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-vrienden!
Het is vakantie (ik ben dik twee weken vrij) dus dan mag de Q lekker vaak aan...

Ik maakte dus Ribbels, deze waren van de Sligro Slager, dus vers en niet die magere uit de vriezer daar, maar mooi bevleesde die ik eens lekker in de rub heb gezet:

Lekker sealen vanaf de rol dus echt maatwerk:

Lekker wegleggen voor 1 of 2 dagen intrekken:

Ik heb een receptuur van Noskos aangehouden en in totaal 4 uurtjes bij 110-120?C en elk uur inkwasten:

Twee verschillende BBQ-sauzen gebruikt: Wedstrijd eindsauce van Noskos PP (had ik nog wat van over van zondag) en de Black Jack BBQ saus van Remia, die ik dus eigenlijk heel erg lekker vind!

Bedankt voor het kijken!
Het is vakantie (ik ben dik twee weken vrij) dus dan mag de Q lekker vaak aan...

Ik maakte dus Ribbels, deze waren van de Sligro Slager, dus vers en niet die magere uit de vriezer daar, maar mooi bevleesde die ik eens lekker in de rub heb gezet:

Lekker sealen vanaf de rol dus echt maatwerk:

Lekker wegleggen voor 1 of 2 dagen intrekken:

Ik heb een receptuur van Noskos aangehouden en in totaal 4 uurtjes bij 110-120?C en elk uur inkwasten:

Twee verschillende BBQ-sauzen gebruikt: Wedstrijd eindsauce van Noskos PP (had ik nog wat van over van zondag) en de Black Jack BBQ saus van Remia, die ik dus eigenlijk heel erg lekker vind!

Bedankt voor het kijken!