- Berichten
- 227
hoi allemaal vandaag lekkere ribbels op t menu .
eerst even baby backs gescoord bij de slager
beetje fatsoeneren en opkalefateren,
daarna even lekker even maseren
en na een nachtje kamperen in de koelkast
toen lekker op de BBQ volgens de 3-2-1 maar dan meer 3-1-1 met in het laatste uur de kant en klaar gemarineerde ribbels van de slager erbij omdat we ineens eters erbij kregen.
dit alles bij een temperatuur van 110-120 gr celsius
ter verglijking hadden we een rib met alleen de rub en een rib met ook de eind sauce dit alles volgens recept classic van noskos.
met als enige verschil ik de ribbels nog het laatste uur ingepakt op de Q heb gelegd om ze als laatste een half uurtje zonder folie nog even een licht krokantje te geven.
en dan de close up
nou het eindresultaat was met alleen rub erg lekker met eind sauce nog lekkerder
echt om je vingers erbij op te eten, super mals en lekker kruidig.
zonde voor onze slager want zijn gemarineerde zijn nu duidelijk pas?.
eerst even baby backs gescoord bij de slager
beetje fatsoeneren en opkalefateren,
daarna even lekker even maseren
en na een nachtje kamperen in de koelkast
toen lekker op de BBQ volgens de 3-2-1 maar dan meer 3-1-1 met in het laatste uur de kant en klaar gemarineerde ribbels van de slager erbij omdat we ineens eters erbij kregen.
dit alles bij een temperatuur van 110-120 gr celsius
ter verglijking hadden we een rib met alleen de rub en een rib met ook de eind sauce dit alles volgens recept classic van noskos.
met als enige verschil ik de ribbels nog het laatste uur ingepakt op de Q heb gelegd om ze als laatste een half uurtje zonder folie nog even een licht krokantje te geven.
en dan de close up
nou het eindresultaat was met alleen rub erg lekker met eind sauce nog lekkerder
echt om je vingers erbij op te eten, super mals en lekker kruidig.
zonde voor onze slager want zijn gemarineerde zijn nu duidelijk pas?.