BasBQ
Beef en Steak

Rib fingers (F1)

 

Pluimpjee

Tondelzoeker
Berichten
14
Zoals ik vorige week al aangaf is het ondertussen een traditie geworden om met een F1 race iets te maken op de Q. Dit keer had ik de Iberico Rib fingers uit de vriezer gehaald.

Allereerst heb ik de Iberico Rib fingers voorzien van olie en erna met de Sparerib kruiden van Noskos.
DF99EA8B-77D2-49EC-AA7F-8A70AC35C2DB.jpeg


Hierna heb ik ze 1,5 uur indirect laten garen op 150 graden (schommelde tussen de 144 en 156 graden) met appel rookhout.

Na ongeveer 1 uur heb ik de gevulde punt paprika’s met mozzarella, tomaten en olijfolie toegevoegd. Dit recept heb ik overgenomen van @Bookie .

Net voor de F1 start was alles klaar en hebben we weer heerlijk genoten van de F1 race!!

62C51C15-7412-41D5-9442-368C823E12A9.jpeg

9B3D6475-FEEB-4CFA-A39F-9466B797B944.jpeg
 
Heerlijk snack. Maar voor zo’n snelle 😉 snack mis ik wel de actiefoto van het vlees op de bbq.
 
Jet was weer spannend idd. Nu nog een net zo goed resultaat als jou lekkernijen
 
Die rib fingers zien er echt goed uit. Die wil ik graag een keer maken, Op de lijst
 
Terug
Bovenaan Onderaan