- Berichten
- 14
Zoals ik vorige week al aangaf is het ondertussen een traditie geworden om met een F1 race iets te maken op de Q. Dit keer had ik de Iberico Rib fingers uit de vriezer gehaald.
Allereerst heb ik de Iberico Rib fingers voorzien van olie en erna met de Sparerib kruiden van Noskos.
Hierna heb ik ze 1,5 uur indirect laten garen op 150 graden (schommelde tussen de 144 en 156 graden) met appel rookhout.
Na ongeveer 1 uur heb ik de gevulde punt paprika’s met mozzarella, tomaten en olijfolie toegevoegd. Dit recept heb ik overgenomen van @Bookie .
Net voor de F1 start was alles klaar en hebben we weer heerlijk genoten van de F1 race!!
Allereerst heb ik de Iberico Rib fingers voorzien van olie en erna met de Sparerib kruiden van Noskos.
Hierna heb ik ze 1,5 uur indirect laten garen op 150 graden (schommelde tussen de 144 en 156 graden) met appel rookhout.
Na ongeveer 1 uur heb ik de gevulde punt paprika’s met mozzarella, tomaten en olijfolie toegevoegd. Dit recept heb ik overgenomen van @Bookie .
Net voor de F1 start was alles klaar en hebben we weer heerlijk genoten van de F1 race!!