BasBQ
Beef en Steak

Rib-Eye uit 1 stuk, reverse sear

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Vandaag mooie rib-eye van Clemens uit 1 stuk op de BBQ. Gekozen voor reverse. Eerst tot 48 graden laten gaan,  toen vuur wat hoger en even afgrillen. Perfect stuk vlees. Huisgemaakte frietjes door oudste zoon en wat groenten erbij gegrilled. Afblussen met rode wijn en zondags maal zit er weer op.
5ecdbdd0ce2b276021587dc45531fc96.jpg
94e9dabf62422b9ca7041c6c170e9787.jpg
01cf94d30b6387372608a75fbe87c224.jpg
6fe6a0d3eed496ad989a148ea65899e6.jpg
dc600cb8c3632cc3cf7ef67ef03cfd10.jpg
6891aa4bef3beae1079a7e64b64e9c13.jpg
ee446e86546a0efa7dd34bcd3c93b110.jpg
896b1a2d38fd421cea0e4d5a4b25a9f7.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooi stuk vlees! Maar ook een mooi mes joh! Zuinig op zijn ;)
 
Lust ik wel!
 
Lekker stuk vlees, heerlijk mals zo te zien.
Lusten we. ;)
 
Yummie
 
Lekkerrrrr :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan