- Berichten
- 781
De meeste weten wel dat er laatst een paar mensen gezocht werden voor het testen van pizzastenen.
Ik was 1 van de gelukkigen die een steen van *piep* mocht ontvangen.
De doos ziet er netjes uit, zat netjes in het piepschuim verpakt, met serveer rekje, 1 nadeel je mag de steen er niet meer tillen... Uhm? Goed, rekje gebruiken we dus maar niet.
De steen is iets groter de normale BGE (Medium) steen, wat opzich wel prettig werkt.
Had wel het idee dat ik hem zo in 2 stukken zou stoken, maar tot 350 graden ging dat prima!
Stuk of 5 mooie pizza's gebakken, kwamen mooie bellen in de rand, de pizza's plakte niet vast en de steen schoof niet over de platesetter heen en weer.
En ook de test-tweeling was het er mee eens, de pizza's die er af kwamen waren weer prima!
Mijn conclusie is dat dit een prima steen is, mocht je geen dure steen willen, voor nog geen 2 tientjes kun je deze steen al kopen.
Mocht je hem onverhoopt wel kapot stoken, dan is een nieuwe steen kopen nog altijd voordeliger dan 1 BGE steen
(*PIEP* link verwijderd door het beheer)
Ik was 1 van de gelukkigen die een steen van *piep* mocht ontvangen.

De doos ziet er netjes uit, zat netjes in het piepschuim verpakt, met serveer rekje, 1 nadeel je mag de steen er niet meer tillen... Uhm? Goed, rekje gebruiken we dus maar niet.

De steen is iets groter de normale BGE (Medium) steen, wat opzich wel prettig werkt.
Had wel het idee dat ik hem zo in 2 stukken zou stoken, maar tot 350 graden ging dat prima!

Stuk of 5 mooie pizza's gebakken, kwamen mooie bellen in de rand, de pizza's plakte niet vast en de steen schoof niet over de platesetter heen en weer.

En ook de test-tweeling was het er mee eens, de pizza's die er af kwamen waren weer prima!
Mijn conclusie is dat dit een prima steen is, mocht je geen dure steen willen, voor nog geen 2 tientjes kun je deze steen al kopen.
Mocht je hem onverhoopt wel kapot stoken, dan is een nieuwe steen kopen nog altijd voordeliger dan 1 BGE steen

(*PIEP* link verwijderd door het beheer)