Na een vorig jaar een inox grill gefabriceerd te hebben heb ik zin gekregen om een offset smoker te maken.
Na wat kijken op internet lijkt me een reverse flow smoker het gemakkelijkste om mee te beginnen. Ik heb 0,0 ervaring met het klaarmaken van gerechten op een ( reverse) smoker. Had graag zelf ene gemaakt en heb de bassis al gevonden.
dit is de grill die ik vorig jaar gemaakt heb
dit is de bassis voor men reverse flow smoker waar ik graag wel nog in de fire box de mogelijkheid zou hebben om te grillen ( expansie vat 500L afmetingen zijn tussen de lasnaden van de deksels ongeveeer 140 cm an diameter zou een 67 cm moeten zijn )
vooral op zoek naar tips waar ik bepaalde materialen kan halen zoals thermometers enz of toffe uitziende handvatjes
alsook gewoon technische info en tips
Na wat kijken op internet lijkt me een reverse flow smoker het gemakkelijkste om mee te beginnen. Ik heb 0,0 ervaring met het klaarmaken van gerechten op een ( reverse) smoker. Had graag zelf ene gemaakt en heb de bassis al gevonden.
dit is de grill die ik vorig jaar gemaakt heb
dit is de bassis voor men reverse flow smoker waar ik graag wel nog in de fire box de mogelijkheid zou hebben om te grillen ( expansie vat 500L afmetingen zijn tussen de lasnaden van de deksels ongeveeer 140 cm an diameter zou een 67 cm moeten zijn )
vooral op zoek naar tips waar ik bepaalde materialen kan halen zoals thermometers enz of toffe uitziende handvatjes
alsook gewoon technische info en tips
Laatst bewerkt: