- Berichten
- 5.537
Toen ik ze uit de doos haalde dacht ik oeps, ze zijn ietsje groter dan ik had gedacht als ik die maar op m'n OTG 47 krijg. :-?
Maar met wat passen en meten en een klein stukje er af gehaald lukte dat wel.
Bij deze het verslag.
Uit de vriezer.
In de rub gezet. ( avond van te voren )
Op de BBQ ? 110 graden
Klaar voor het inpakken na 3uur.
En toen begon het te gieten, maar gelukkig had ik nog een oude vis paraplu die uitkomst bood.
Dus inpakken maar.
2 uurtjes later begon het er op te lijken.
Na nog een uurtje in de glazewas de rib klaar voor aan tafel
Het was een zeer smakelijke hap
!!!
Bedankt voor het kijken.
Maar met wat passen en meten en een klein stukje er af gehaald lukte dat wel.
Bij deze het verslag.
Uit de vriezer.

In de rub gezet. ( avond van te voren )

Op de BBQ ? 110 graden

Klaar voor het inpakken na 3uur.

En toen begon het te gieten, maar gelukkig had ik nog een oude vis paraplu die uitkomst bood.

Dus inpakken maar.

2 uurtjes later begon het er op te lijken.

Na nog een uurtje in de glazewas de rib klaar voor aan tafel

Het was een zeer smakelijke hap

Bedankt voor het kijken.