- Berichten
- 257
Hallo allen,
Bij deze mijn eerste poging tot Indonesische Beef Rendang!
Een hoop kruiden waar ik nog nooit van gehoord heb verzameld: een Bomboe gemaakt van paprika, laospoeder, 2 blaadjes citroenblad, kemirinoten, ketoembar, koenjit, djinten, kardemom, zout en peper.
Vervolgens uitjes gefruit met knoflook en de mix er bij gegooid in zonnebloemolie.
Inmiddels staat het een uur op. Dome heeft 160 graden aan op KJC1. Hopelijk is dat voldoende..
In stukken gesneden:
Even kort aanbakken.
De bomboe met ui en knoflook
Vlees erbij en stoven maar.
Bij deze mijn eerste poging tot Indonesische Beef Rendang!
Een hoop kruiden waar ik nog nooit van gehoord heb verzameld: een Bomboe gemaakt van paprika, laospoeder, 2 blaadjes citroenblad, kemirinoten, ketoembar, koenjit, djinten, kardemom, zout en peper.
Vervolgens uitjes gefruit met knoflook en de mix er bij gegooid in zonnebloemolie.
Inmiddels staat het een uur op. Dome heeft 160 graden aan op KJC1. Hopelijk is dat voldoende..
In stukken gesneden:
Even kort aanbakken.
De bomboe met ui en knoflook
Vlees erbij en stoven maar.