BasBQ
Beef en Steak

Rendang uit de Dutch oven op de Grill Bill

de Swart

Tondelzoeker
Berichten
11
Heerlijk rustige zaterdagmiddag met de Q aan in de tuin..😴

Rendang van bbq-junkie.nl

Ingrediënten​

– 2 kilogram Runderriblappen
– 800 ml Kokosmelk
– 1 Limoen
– 6 blaadjes Laurier
– 4 stengels Citroengras
– 4 theelepels Korianderzaad
– 3 theelepels Gemalen Komijnzaad
– 3 theelepels Kurkuma
– 6 teentjes Knoflook
– 1 theelepel Zout
– 3 Rode Pepers
– 2 theelepels Trassi
– 4 Grote Sjalotten
– 4 eetlepels Geraspte Verse Gember
– 4 eetlepels Zonnebloemolie
– stuk of 10 tomaatjes


Ik heb het vlees met een blokje rookhout aangebraden op het gietijzeren rooster en er wat tomaatjes aan toegevoegd voor de rest het recept aanhouden. Afwachten of het iets wordt
....😴🤞

20221015_132506.jpg


20221015_131618.jpg


20221015_130957.jpg


20221015_125906.jpg


20221015_125635.jpg


20221015_125050.jpg


20221015_124547.jpg


20221015_124221.jpg
 
Rendang. Altijd top. Geniet er van!
 
Heerlijk!
 
Rendang daging. Altijd een top gerecht.
Smakelijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan