Vandaag de DO maar eens uit de kast gehaald.
Omdat de HM nog niet helemaal lekker ging bij de vorige run deze ook maar in even aangesloten.
Eerst de runderlappen beetje gegrild en daarna uurtje indirect met een paar stukjes pruimenboom.
Vleesje daarna in stukken gesneden en in de boemboe rendang (geen eigen brouwsel maar van de toko deze keer).
Eerst 2,5 uur laten pruttelen zonder deksel om nog een beetje rook aan het gerecht te krijgen, daarna nog 2 uur met deksel.
Simpel met rijst en sajoer boontjes gegeten.
Het is weer aardig gelukt
De HM ging ook beter (minder overshoot na het openen van de deksel en temperatuur bijna constant heel dicht bij het SP)
Omdat de HM nog niet helemaal lekker ging bij de vorige run deze ook maar in even aangesloten.
Eerst de runderlappen beetje gegrild en daarna uurtje indirect met een paar stukjes pruimenboom.
Vleesje daarna in stukken gesneden en in de boemboe rendang (geen eigen brouwsel maar van de toko deze keer).
Eerst 2,5 uur laten pruttelen zonder deksel om nog een beetje rook aan het gerecht te krijgen, daarna nog 2 uur met deksel.
Simpel met rijst en sajoer boontjes gegeten.
Het is weer aardig gelukt

De HM ging ook beter (minder overshoot na het openen van de deksel en temperatuur bijna constant heel dicht bij het SP)






