BasBQ
Beef en Steak

René

RenéP

Tondelzoeker
Berichten
3
Hallo allemaal,

Nieuw hier, sinds afgelopen weekend trotse bezitter van Kamado Joe Classic 3. Daarnaast nog een eigengemaakte Ofyr-namaak en een weber premium one touch in gebruik.
Gisteren 321 ribs gemaakt. Wat een smaaksensatie.
Komende weken hoop ik hier veel op te steken en te leren zodat er nog veel smaaksensaties volgen!
 
Dobey, hierbij een paar foto’s van afgelopen jaar.

15201C10-C489-41B5-93A2-8C93A14FDB73.jpeg


05754B04-58CA-46D8-8AA3-1CADB2949B2C.jpeg


FFCF3DAB-C2CF-452A-A17C-5257D4B0439B.jpeg


215EA872-AC8D-4970-93E3-91F49B2C5FEB.jpeg
 
Mooi ding, leuk dat je er ook zo ei op kan bakken. Neem aan dat het gewoon normaal staal is wat je insmeert met olie?
 
Ja is gewoon staal. Wel een gebeitste plaat (12mm) zodat de walshuid er niet meer op zit. En die goed insmeren met olijf/zonnebloem olie
 
Welkom bij het genootschap

Mooie foto met de sateetjes, heel wat aan het steken geweest
 
Terug
Bovenaan Onderaan