BasBQ
Beef en Steak

Remy, beginnend BBQer

remy.denboer

Tondelzoeker
Berichten
6
Hoi allemaal,

Mijn naam is Remy den boer en beginnend BBQer. Wel wat uitdagingen hier gezien mijn vriendin vegetarisch is, maar ik zal ook genoeg leuke uitdagende vega recepten voorbij komen. Dit weerhoud mij er natuurlijk niet van om goed en lekker vlees te bereiden op mijn gloednieuwe kamado (guru grill large).

Ik was al zover dat ik er vooral geen briketten in moet gooien vandaar houtskool bij de gamma op de kop getikt (zie foto). Is dot goede om mee te beginnen. Ik zag al veel voorbij komen over dammers en fire up houtskool. Ik vroeg me alleen af of dit dezelfde kolen van fire up als in de veelbesproken gele zak?

Aanmaken doe ik met wokkels en de eerste spare ribs, Tbone en zalm zijn al bereid.

Hopelijk wordt ok veel wijzer van dit genootschap.

Remy

15951563116636430616984693272764.jpg


1595156481710349711384226706195.jpg


20200718_190349.jpg


20200712_174425.jpg


IMG-20200712-WA0001.jpeg


20200718_184136.jpg


20200712_110927.jpg
 
Welkom bij het genootschap
Al lekkere gerechten die er vanaf komen
 
Remy, welkom. Ziet er al geweldig uit.
Met vegetarisch is niets mis. Er zijn veel leuke recepten voor op de Q
Het begin is veel belovend. Succes verder
 
Welkom hier op het mooie forum Rémy


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Hoi Remy,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom! Mijn vriendin eet ook vegatarisch, blijft er meer over voor mij en de kids. 😄🤪
 
Terug
Bovenaan Onderaan