remy.denboer
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Hoi allemaal,
Mijn naam is Remy den boer en beginnend BBQer. Wel wat uitdagingen hier gezien mijn vriendin vegetarisch is, maar ik zal ook genoeg leuke uitdagende vega recepten voorbij komen. Dit weerhoud mij er natuurlijk niet van om goed en lekker vlees te bereiden op mijn gloednieuwe kamado (guru grill large).
Ik was al zover dat ik er vooral geen briketten in moet gooien vandaar houtskool bij de gamma op de kop getikt (zie foto). Is dot goede om mee te beginnen. Ik zag al veel voorbij komen over dammers en fire up houtskool. Ik vroeg me alleen af of dit dezelfde kolen van fire up als in de veelbesproken gele zak?
Aanmaken doe ik met wokkels en de eerste spare ribs, Tbone en zalm zijn al bereid.
Hopelijk wordt ok veel wijzer van dit genootschap.
Remy
Mijn naam is Remy den boer en beginnend BBQer. Wel wat uitdagingen hier gezien mijn vriendin vegetarisch is, maar ik zal ook genoeg leuke uitdagende vega recepten voorbij komen. Dit weerhoud mij er natuurlijk niet van om goed en lekker vlees te bereiden op mijn gloednieuwe kamado (guru grill large).
Ik was al zover dat ik er vooral geen briketten in moet gooien vandaar houtskool bij de gamma op de kop getikt (zie foto). Is dot goede om mee te beginnen. Ik zag al veel voorbij komen over dammers en fire up houtskool. Ik vroeg me alleen af of dit dezelfde kolen van fire up als in de veelbesproken gele zak?
Aanmaken doe ik met wokkels en de eerste spare ribs, Tbone en zalm zijn al bereid.
Hopelijk wordt ok veel wijzer van dit genootschap.
Remy