Na vele dagen werken had ik vandaag eindelijk een vrije dag. Dat wetende had ik dagen geleden al wat ribs en een procureur gekocht om op de smoker klaar te maken. Helaas was het ietwat nat toen ik met mijn run begon. Maarja wie heeft dat ooit tegen gehouden op dit prachtige forum he
En dus beginnen we zo
De ribs na een 2-2-1 sessie
De PP zat na 5 uren in de zone op 68 graden. Dat moment dat je hem dan weer ziet klimmen. Eerst 1 graad en dan nog 1...... zo'n mooi moment
Wachten duurt lang
Diegene daarboven houdt van BBQ
En na 9 uur is de PP klaar.
YUM!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk


En dus beginnen we zo

De ribs na een 2-2-1 sessie

De PP zat na 5 uren in de zone op 68 graden. Dat moment dat je hem dan weer ziet klimmen. Eerst 1 graad en dan nog 1...... zo'n mooi moment

Wachten duurt lang

Diegene daarboven houdt van BBQ

En na 9 uur is de PP klaar.
YUM!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk