- Berichten
- 560
Tja, wat moet je op zo’n extra vrije dag wanneer de hemelsluizen zich om het half uur openen? Lekker onder de overkapping de Bastard aanzetten natuurlijk… een paar vrienden uitgenodigd en gaan!
Allereerst een ribbetje, gisteren gerubt, rustig een paar uurtjes roken met wat kersenhout. De aardappeltjes pakken gelijk wat rook mee, dat wordt straks een aardappelsalade.
Spareribs ingepakt met boter, suiker, ketjap en sinaasappelsap, en vervolgens de kamado flink opgestookt en even anders ingericht om een diamanthaasje af te grillen.
Ribbels afgelakt met een mengsel van sambal Badjak, ketjap, bbq-saus en sinaasappelmarmelade, diamanthaas met kruidenboter, aardappelsalade en zelf gebakken broodjes erbij…. Prima Pinkesterdagje..
Allereerst een ribbetje, gisteren gerubt, rustig een paar uurtjes roken met wat kersenhout. De aardappeltjes pakken gelijk wat rook mee, dat wordt straks een aardappelsalade.
Spareribs ingepakt met boter, suiker, ketjap en sinaasappelsap, en vervolgens de kamado flink opgestookt en even anders ingericht om een diamanthaasje af te grillen.
Ribbels afgelakt met een mengsel van sambal Badjak, ketjap, bbq-saus en sinaasappelmarmelade, diamanthaas met kruidenboter, aardappelsalade en zelf gebakken broodjes erbij…. Prima Pinkesterdagje..