BasBQ
Beef en Steak

Reebout op de Weber

 

Hendrikus59

Sprokkelaar
Berichten
47
Vandaag voor het eerst reebout op de Weber 57cm gemaakt.
meat.jpg
meat2 (1).jpg
Kruiden toegevoegd
meat3.jpg

Klaar voor de Weber
REU_3013_5205 (1).jpg

Weber indirect met de Slow n Sear op 120 graden
meat5.jpg

REU_3017_5209.jpg

Bij 49 graden kerntemperatuur een glaze aangebracht
meat4.jpg

Bij een kerntemperatuur van 62 graden was hij klaar
REU_3027_5219.jpg

REU_3034_5226.jpg

Hierna smullen maar
meat6.jpg

Op naar een nieuw avontuur op de bbq
 
mooi kleurtje hoor. wat vond je van de smaak? ik had laatst ree in een stoof potje ook goed te doen
 
Lijkt me heerlijk, 😋
 
Mooi gedaan!

Lijkt me heerlijk.
 
Lekker boutje en mooie plaatjes. Hoe sterk is de wildsmaak? Ik heb hier thuis een aantal 'monden" die daar niet zo goed tegen kunnen 😉 🫣
 
Lekker boutje en mooie plaatjes. Hoe sterk is de wildsmaak? Ik heb hier thuis een aantal 'monden" die daar niet zo goed tegen kunnen 😉 🫣
Bij een reebout valt het wel mee, dat lusten de meeste mensen wel, ik heb ook wildzwijn, dat smaakt wat sterker, althans dat vindt ik persoonlijk 😄
 
Terug
Bovenaan Onderaan