Ik had dus een mooie reebout van zo’n 2,5 kilo. Even gerubd met alleen peper en inkepingen gevuld met knoflook en tijm
Drie uurtjes op 125 graden en klaar is kees.
Ondertussen een sausje gemaakt met port, runderbouillon, knoflook, ui, tijm, honing en balsamico. Geserveerd met aardappelkroketjes, regenboogwortels en stoofpeertjes. Zoals gebruikelijk pas na de eerste happen er aan gedacht om een foto van het bordje te maken…
Vrij eenvoudig gerecht maar o, zo lekker. Met 8 man (waarvan 6 kids van 1-12 jaar) heerlijk van gesmuld.
Een lekkere Westvleteren erbij, prima maaltje
Drie uurtjes op 125 graden en klaar is kees.
Ondertussen een sausje gemaakt met port, runderbouillon, knoflook, ui, tijm, honing en balsamico. Geserveerd met aardappelkroketjes, regenboogwortels en stoofpeertjes. Zoals gebruikelijk pas na de eerste happen er aan gedacht om een foto van het bordje te maken…
Vrij eenvoudig gerecht maar o, zo lekker. Met 8 man (waarvan 6 kids van 1-12 jaar) heerlijk van gesmuld.
Een lekkere Westvleteren erbij, prima maaltje
Laatst bewerkt: